کوله پشتی
و این نه آغاز است و نه حتی پایان ماجــــــــــــــــــــرای ما....
 
۱٠ امرداد ۱۳٩٢ :: ٤:٠۱ ‎ب.ظ :: نويسنده : queen B

من خیلی آدم موفقی تو آشپزی نیستم. خیلی وقتش رو ندارم و بیشتر از اون حال آشپزی کردن رو ندارم. اما یه وقتایی حس آشپزی میاد مثل دیروز که تصمیم رفتم فلافل درست کنم از اونجایی که اولین بارم بود و نمیدونستم چطور از آب درمیاد کنارش قیمه هم گذاشتم. جاتون خالی

اما متوجه مشکلی در سایت های آشپزی مورد علاقم شدم و این بود که بیشتر این وبلاگ ها و مخصوصا سایت های آشپزی امکان جستجو رو ندارن و این یه ضعف بزرگ در طراحی سایت و قالبشون محسوب میشه.

این فلافلی که درست کردم. البته طبق معمول همسر به دادم رسید وگرنه نمیدونستم باید چیکارش کنم. تزیینم وقت نکردم انجام بدم تا این حدش هم کار همسر هست.چشمک

 تو ادامه مطلب مراحل کار رو نوشتم اوه


اول از همه باید نخود ها رو بذارید خیس کرده بمونه، یه جا خوندم یه روز ولی من چهار ساعت گذاشتم خیس بخوره.

بعد از این مدت پوست نخودها رو جدا کردم. وقتی تو آب بودن یه کمی ورز دادمشون پوست بیششترشون دراومد

بعد نخود و یه پیاز کوچیک و کمی جعفری و پیازچه رو باهم چرخ کردم .

احساس کردم  پیازش کمه یه پیاز متوسط توش رنده کردم و با دست مواد رو ورز دادم

نمک و فلفل زردچوبه وکمی هم ادویه کتلت داشتم که همه رو  اضافه کردم

بعد چون میترسیدم وا بره  یه دونه زرده تخم مرغ هم بهش اضافه کردم

یه قابلمه کوچیک برداشتم توش تا یک سوم روغن ریختم و فلافل ها رو توش انداختم سرخ بشه

آخر سر هم فلفل سبز و فلفل دلمه رو سرخ کردم گذاشتم کنارش.

جاتون خالی خیلی خوشمزه شده بود.

نکته 1: دیروز تو یه وبلاگ خوندم که اگه قبلش نخود رو بپزین فلافل هاتون وا میره

نکته 2: دیروز که دستم تو آب نخودها بود که پوستشون رو جدا کنم دستم اونقدر نرم و سفید شده بود که برام جالب بود فکر کنم تاثیر آب نخود بودنگران

نکته3: همه جا نوشته بودند که فلافل ها رو سرخ کنید بعد یه اماتوری مثل من از این جمله برداشت میکنه که مثل کتلت باید سرخ بشه ولی همسر به کمک اومد و گفت برای این که خوش طعم بشه باید بندازیشون تو روغن.

 



موضوع مطلب : من و آشپزی

 
درباره وبلاگ
queen B

your life dose not get better by chance. its get better by change

موضوعات
نويسندگان
پيوندها
RSS Feed